Gebruiksvoorwaarden

Ifac Service bvba doet er alles aan om u via e-mails en via de website zo correct mogelijk te informeren, maar kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke fouten in e-mailberichten of in aankondigingen op de website. Ifac Service bvba kan ook niet verantwoordelijk gesteld worden voor het feit dat panden die in een e-mail of op de website vermeld worden, niet meer beschikbaar zijn.

Voor koop- en huurpanden die op deze site worden voorgesteld gaat het steeds om een vrije bekendmaking, en nooit om een bindend verkoop- of verhuuraanbod.

Ifac Service bvba streeft naar een optimale beschikbaarheid van de Ifac Service-website maar kan niet garanderen dat er zich geen storingen of onderbrekingen voordoen.

De Ifac Service-website bevat links naar andere websites. Ifac Service bvba is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites, noch voor hun bereikbaarheid.

De teksten en afbeeldingen op de Ifac Service-website kunnen auteursrechtelijk beschermd zijn. Wilt u teksten of afbeeldingen overnemen, stuur dan een e-mail naar info@ifacservice.be.