Nieuws

Kantoor uitzonderlijk gesloten 13/10 vanaf 16u en zaterdag 14/10

Omwille van een team-evenement is ons kantoor uitzonderlijk gesloten op vrijdag, 13 oktober, vanaf 15u, en opzaterdag 14 oktober. Ons kantoor is weer open op dinsdag 17 oktober.

Lees meer

Filip en Koen in onze nieuwe woonkrant

In onze nieuwe Woonkrant leggen Koen en Filip, de 'anciens' van onze dienst Verkoop uit wat hen aanspreekt in hun Job. U leest de nieuwe woonkrant hier.

Lees meer

Nieuwe collega in ons beheerteam

Onze collega Tomas neemt eind maart afscheid van Ifac Service. Hij volgde de voorbije jaren een opleiding bouwkunde en gaat aan de slag in een bouwonderneming. We wensen Tomas veel succes en bedanken hem voor de bijdrage die hij heeft geleverd aan de uitbouw van onze dienst Beheer. Op 1 maart ging onze nieuwe collega Geert van start. Hij neemt de taken van Tomas over. Tomas en Geert werkten de voorbije 3 weken intensief samen om de overdracht optimaal te laten verlopen. Hieronder stellen we u ons volledig beheerteam nog eens kort voor. Greet is verantwoordelijk voor het financieel beheer:...

Lees meer

Ifac Service zoekt jobstudenten voor juli en augustus

Voor de drukke zomermaanden juli en augustus zijn we op zoek naar drietalige jobstudenten. De volledige functieomschrijving vind je op onze vacaturepagina.

Lees meer

Welkom op onze nieuwe site

Onze website werd vernieuwd. Onze belangrijkste doelstelling was de gebruiksvriendelijkheid van onze site op mobiele telefoons te verbeteren. Steeds meer kopers en huurders zoeken vastgoed via hun gsm. In 2015 bezochten 20% van onze websitebezoekers onze site via hun smartphone, en 80% via een computer of tablet. In 2016 steeg het aantal gsm-bezoekers tot 27% van het totaal. Vanaf nu kunnen al onze bezoekers terecht op een site die op een gsm even makkelijk bruikbaar is als een pc! Ontdekt u iets dat we over het hoofd hebben gezien, stuur ons dan gerust een e-mail!

Lees meer

Onze nieuwste panden vindt u vanaf nu ook op Immoscoop!

Wie op zoek is naar een huis, appartement of grond, wil altijd, overal en onmiddellijk toegang hebben tot het nieuwste vastgoedaanbod. Op pc, tablet en smartphone. En liefst via een snelle website die goed werkt, zonder flitsende banners, dansende reclameblokken, verwarrende zoekvensters en een lay-out waar je van gaat duizelen. Die vastgoedwebsite is er nu. Op IMMOSCOOP staat vastgoed helemaal centraal. Wij en onze vastgoedcollega’s uit de regio plaatsen al onze nieuwe panden voortaan niet alleen meer op onze eigen website, maar ook op IMMOSCOOP. Bent u op zoek naar een nieuwe woonst,...

Lees meer

Onze beste wensen

ONZE BESTE WENSEN Het Ifac Service-team wenst iedereen een fijne eindejaarsperiode en een gezond en gelukkig 2017 toe! Al onze wensen vind je hier! 

Lees meer