Nieuws

Opstart in zicht

Vanaf 4 mei zetten we 100% in op een veilige heropstart van onze activiteiten. Als alles goed blijft gaan kunnen we de week erop, vanaf dinsdag 12 mei, weer panden bezoeken. We zullen daarbij de strikte veiligheidsvoorschriften volgen die de veiligheidsraad vastlegde. We zullen alle bezoekers en alle bewoners van de panden die we momenteel verkopen of verhuren uitgebreid informeren. Voor updates over onze huidige manier van werken kan u terecht op onze pagina: Veel gestelde vragen.

Lees meer

Veelgestelde vragen over vastgoed in tijden van corona

De voorbije dagen kregen we heel wat vragen van kopers, huurders, verkopers en verhuurders. "Kunnen we nog panden bezoeken? Hoe verloopt de plaatsbeschrijving? Wordt mijn akte nog verleden? …?" Hier op onze site vatten we de meest gestelde vragen voor je samen: https://www.ifacservice.be/veelgestelde-vragen

Lees meer

Update: Tijdelijke sluiting

Uitzonderlijke situaties vragen om drastische maatregelen. Om u en ons personeel te beschermen, sluiten we voorlopig ons kantoor. Wij proberen, met beperkte capaciteit, uw vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden. Momenteel kunnen er ook geen pandbezoeken meer worden gepland. Hebt u vragen, contacteer ons dan zeker op 02 767 14 14 of via info@ifacservice.be. We bedanken de vele klanten die de voorbije dagen al begrip toonden voor deze uitzonderlijke situatie en blijven streven naar optimale service onder deze snel wijzigende omstandigheden. Laten we zorgen voor elkaar!  

Lees meer

Zaterdag gesloten

Net als alle bedrijven volgen we de corona-richtlijnen van de overheid op. Extra hygiëne, thuiswerk waar mogelijk, tele-meetings, … een goede gezondheid boven alles. Hebt u een vraag ? Bel ons even op 02/767.14.14, dat is het veiligst, en wij staan voor u klaar!    

Lees meer

Nieuw promomateriaal

Bij Ifac Service hechten we veel belang aan de band met lokale verenigingen, sportclubs, jeugdbewegingen en scholen. We steunen heel wat organisaties op verschillende manieren. Eén van die manieren is het gratis ter beschikking stellen van allerlei materiaal voor feestjes, evenementen, sportwedstrijden, opendeurdagen, noem maar op. Door het succes van vorig jaar hebben we een hoop nieuw materiaal aangeschaft. Klik hier voor een gedetailleerd overzicht.   Organiseert jouw vereniging binnenkort een event en maak je graag GRATIS gebruik van onze materialen? Dat kan! Stuur een...

Lees meer

Veiling for The Healing Horse

Speciaal voor onze actie van de Warmste Week schonk de Duisburgse Kunstenaar/Beeldhouwer Dirk Lefebure, beter bekend als Tiet, ons dit prachtige beeldhouwwerk. Het kunstwerk komt het best tot zijn recht buiten in het groen wanneer je de voet enkele cm ingraaft, maar uiteraard kan het ook in je interieur schitteren. Wil je het stuk graag eens in het echt bewonderen? Kom dan zeker eens langs bij ons op kantoor. Plaats een bod en wie weet ga jij wel aan de haal met dit unieke stukje kunst! Bovendien gaat de opbrengst (dit wil zeggen het geboden bedrag van de hoogste bieder en bijgevolg de...

Lees meer

Match for The Healing Horse

In de aanloop naar de Warmste Week 2019 zetten tal van particulieren, verenigingen en bedrijven acties op voor een goed doel. Ook wij doen opnieuw mee met een zaalvoetbalwedstrijd tegen De Marias, ten voordele van The Healing Horse. Steun onze actie door deel te nemen aan onze wedstrijd , en wie weet win jij wel een weekendje weg voor twee! Klik hier voor de instructies en deelname aan onze wedstrijd. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om te komen supporteren en een spaghetti te komen eten op woensdag 4 december om 21u in Sporthal Diependal Tervuren.

Lees meer

Wij zijn verhuisd!

Wij zijn verhuisd! Vanaf nu verwelkomen we u graag in ons nieuwe kantoor, Brusselsesteenweg 15, Tervuren!

Lees meer

Ifac Service 40: verjaardagskrant

Ifac Service is 40 geworden en viert dit met een jaar vol leuke acties. De eerste 3 acties verschijnen midden mei op onze Facebookpagina en in onze verjaardagskrant, die in Tervuren wordt bedeeld. In deze krant stellen we onder meer onze dienst “Vastgoedbeheer” voor. Hebt u verdere interesse in onze dienstverlening voor verhuurders, vraag dan zeker onze beheerbrochure aan via welkom@ifacservice.be, en maak kans op het boek Investeren in vastgoed, van Tomas Valkeniers. Komt u in de maand mei langs op ons kantoor, dan bieden we u een klein geschenkje aan: de Ifac Service thee- of...

Lees meer

Vond u onze flyer in uw bus?

Onze flyer wordt deze week in onze regio bedeeld om nog meer mensen vertrouwd te maken met ons aanbod.  De panden in onze portefeuille verkopen en verhuren dan ook vlot, en daarom zijn we op zoek naar nieuw aanbod voor onze vele zoekende klanten. Denkt u aan verkopen of verhuren? Bel ons voor een gratis schatting van uw eigendom en voor vrijblijvend advies! 02 767 14 14

Lees meer

Ben jij klaar voor een nieuwe sprong

Wij zoeken commercieel talent! Bekijk onze 4 nieuwe vacatures op onze jobpagina!

Lees meer

Vastgoedinfo

De pagina Vastgoedinfo, met tal van links naar interessante websites, is uitgebreid met de allernieuwste info over vastgoedwetgeving, veilig en duurzaam wonen, premies en subsidies en nog veel meer. Neem er zeker een kijkje!  

Lees meer

Beste wensen

In 1978, nu veertig jaar geleden, opende Ifac Service zijn deuren. Sindsdien is er veel veranderd. Wat ooit een eenmanszaak was, is nu een bedrijf met een twintigtal trouwe medewerkers. En terwijl ons kantoor destijds een unicum was in de regio, zijn er intussen heel wat andere vastgoedmakelaars bijgekomen. Onze opdracht is er niet makkelijker op geworden, maar zeker wel interessanter.    Hoe alles ook verandert, één ding willen we bewaren: onze focus op klantvriendelijkheid en ons engagement naar onze buurt en regio. Méér dan alleen maar een bedrijf,...

Lees meer

Nieuwe woonkrant

In onze nieuwe woonkrant leest u meer over de nieuwste nieuwbouwprojecten in ons aanbod, leert u onze collega's kennen en leest u alles over onze actie voor de Warmste Week, ten voordele van centrum Ganspoel. U vindt onze woonkrant hier!

Lees meer

Onze actie voor de Warmste Week 2018

In de aanloop naar de Warmste Week 2018 zetten tal van particulieren, verenigingen en bedrijven acties op voor een goed doel. Ook wij doen mee, met een indoor-voetbalmatch tegen zaalvoetbal- en vriendenclub De Marias, ten voordele van Centrum Ganspoel. Steun onze actie door deel te nemen aan onze WEDSTRIJD, en wie weet wint u een weekendje voor twee!

Lees meer

Ifac Service Herfstwedstrijd

Kreeg jij onze herfstpostkaart al in de bus? Laat ons op onze facebookpagina weten hoeveel namen er op het kaartje staan en win een pannenkoekenshaker van bij Patzio in Tervuren. Maandag 22/10 maken we via onze facebookpagina de 3 winnaars bekend! Je kan het kaartje hier ook bekijken  

Lees meer

Nog een vacature: administratief dossierbeheerder voor onze plaatbeschrijvingen

We op zoek naar een tijdelijke collega (vervanging tijdens ouderschapsverlof) die de in- en uitgaande plaatsbeschrijvingen administratief in goede banen kan leiden. Ben je op zoek naar een leuke tijdelijke job in een topteam, met de mogelijkheid om daarna eventueel een andere functie op te nemen binnen ons team? Bekijk dan zeker onze vacature !

Lees meer

Werken bij Ifac Service? Wij breiden ons team uit

Ifac Service is de lokale specialist in het privatief beheer van huurwoningen en -appartmenten. Een belangrijk aspect is het technische beheer van deze woningen. Voor ons team 'technisch vastgoedbeheer' zijn we daarom op zoek naar versterking. Zijn plannen en organiseren je sterkste punten, spreek je Nederlands, Frans en Engels en ben je communicatief en klantvriendelijk? Bekijk dan zeker ons vacaturepagina!

Lees meer

Nieuwe registratierechten in Vlaanderen vanaf 1/6/2018

Bij de aankoop van een woning betaalt u registratierechten. Welk tarief precies van toepassing is, hangt af van het kadastraal inkomen van de woning (KI) en de gezinssituatie van de koper. Het KI verwijst naar de geschatte jaarlijkse huurinkomsten die de woning zou opbrengen. Vanaf 1 juni 2018 geldt een nieuwe regeling in Vlaanderen.  Meer informatie over de registratierechten in de 3 regio's vindt u hier.

Lees meer

Vernieuwd privacybeleid

Met de invoering van de nieuwe gdpr wetgeving, hebben wij onze privacyverklaring bijgewerkt. U vindt het vernieuwde privacybeleid hier.

Lees meer

De nieuwe Ifac Service woonkrant staat online

Lees meer over het reilen en zeilen in ons team technisch beheer en ontdek onze nieuwbouwprojecten.  U vindt de Ifac Service Woonkrant in de bakjes bij ons kantoor en hier op onze site.

Lees meer

Jobstudenten gezocht zomermaanden (juni tot september)

We zijn op zoek naar drietalige jobstudenten tijdens de zomerperiode (juni tot september). Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een leuke studentenjob en minstens 3 weken beschikbaar is? Aarzel dan niet en bekijk hier onze openstaande vacature. Je komt terecht in een aangenaam en dynamisch bedrijf waar je zonder twijfel veel zal bijleren.

Lees meer

Neem deel aan onze wedstrijd! Vind de kerstmuts en win €30!

Vorige week, bij het vallen van de eerste sneeuw, versierden deze winterkabouters 10 van onze borden met een kerstmuts. Bord met muts gevonden? Zet dan snel een foto van het bord op onze facebookpagina en vermeld het juiste adres. Ben jij de eerste die een juist adres doorgeeft, dan win je een Tervurense cadeaubon twv €30- Het volledige wedstrijdreglement vind je hier!

Lees meer

Kantoor uitzonderlijk gesloten 13/10 vanaf 16u en zaterdag 14/10

Omwille van een team-evenement is ons kantoor uitzonderlijk gesloten op vrijdag, 13 oktober, vanaf 15u, en opzaterdag 14 oktober. Ons kantoor is weer open op dinsdag 17 oktober.

Lees meer

Filip en Koen in onze nieuwe woonkrant

In onze nieuwe Woonkrant leggen Koen en Filip, de 'anciens' van onze dienst Verkoop uit wat hen aanspreekt in hun Job. U leest de nieuwe woonkrant hier.

Lees meer

Nieuwe collega in ons beheerteam

Onze collega Tomas neemt eind maart afscheid van Ifac Service. Hij volgde de voorbije jaren een opleiding bouwkunde en gaat aan de slag in een bouwonderneming. We wensen Tomas veel succes en bedanken hem voor de bijdrage die hij heeft geleverd aan de uitbouw van onze dienst Beheer. Op 1 maart ging onze nieuwe collega Geert van start. Hij neemt de taken van Tomas over. Tomas en Geert werkten de voorbije 3 weken intensief samen om de overdracht optimaal te laten verlopen. Hieronder stellen we u ons volledig beheerteam nog eens kort voor. Greet is verantwoordelijk voor het financieel beheer:...

Lees meer

Ifac Service zoekt jobstudenten voor juli en augustus

Voor de drukke zomermaanden juli en augustus zijn we op zoek naar drietalige jobstudenten. De volledige functieomschrijving vind je op onze vacaturepagina.

Lees meer

Welkom op onze nieuwe site

Onze website werd vernieuwd. Onze belangrijkste doelstelling was de gebruiksvriendelijkheid van onze site op mobiele telefoons te verbeteren. Steeds meer kopers en huurders zoeken vastgoed via hun gsm. In 2015 bezochten 20% van onze websitebezoekers onze site via hun smartphone, en 80% via een computer of tablet. In 2016 steeg het aantal gsm-bezoekers tot 27% van het totaal. Vanaf nu kunnen al onze bezoekers terecht op een site die op een gsm even makkelijk bruikbaar is als een pc! Ontdekt u iets dat we over het hoofd hebben gezien, stuur ons dan gerust een e-mail!

Lees meer

Onze nieuwste panden vindt u vanaf nu ook op Immoscoop!

Wie op zoek is naar een huis, appartement of grond, wil altijd, overal en onmiddellijk toegang hebben tot het nieuwste vastgoedaanbod. Op pc, tablet en smartphone. En liefst via een snelle website die goed werkt, zonder flitsende banners, dansende reclameblokken, verwarrende zoekvensters en een lay-out waar je van gaat duizelen. Die vastgoedwebsite is er nu. Op IMMOSCOOP staat vastgoed helemaal centraal. Wij en onze vastgoedcollega’s uit de regio plaatsen al onze nieuwe panden voortaan niet alleen meer op onze eigen website, maar ook op IMMOSCOOP. Bent u op zoek naar een nieuwe woonst,...

Lees meer

Onze beste wensen

ONZE BESTE WENSEN Het Ifac Service-team wenst iedereen een fijne eindejaarsperiode en een gezond en gelukkig 2017 toe! Al onze wensen vind je hier! 

Lees meer

Cookiebeleid

Ifac Service maakt op deze website gebruik van cookies. Waarom we dat doen en hoe u cookies kan uitschakelen, leest u in ons cookiebeleid. Als u verder surft, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Meer info   OK